Lunta on vihdoin tullut tänne Lounais-Suomeenkin,ihanaa! Harmi tosin, että ensi viikolla pitäisi olla lämpöasteita, toivottavasti kuitenkin säätiedotus muuttuu ja lumi pysyy.. :) Mites teillä on lumitilanne?
   Kirjoituksen otsikko on ehkäpä hieman erikoinen. En nimittäin oikein keksinyt sopivaa otsikkoa kirjoitukselle.. Tämä lienet 16:sta blogini kirjoitus sikäli mikäli laskin oikein..
   BNTM:n kannalta minun pitäisi pyytää anteeksi teiltä, sillä se on myöhästynyt huomattavasti luvatusta ajankohdasta. tummempi taipuva vartalo on taas suhteellisen ehjä, joten se ei ole vaikuttanut myöhästymiseen. Syy onkin kiire. Nykyään koulun kanssa riiittää kiirettä; kuvaamataidontöitä pitäisi tehdä kotioloissa, bändin biisejä pitäisi harjoitella, englannista ja äidinkielestä pitäisi tehdä kirjoitelmia ja  koulun musikaalin roolia ja kappaleita pitäsi harjoitella. Tuntuu ettei aika riitä! Käyn vielä toisella paikkakunnalla koulua, joten koulumatkoihin kuluu oma aikansa. Päivätkin ovat pitkiä; lyhyin on torstai, sillä silloin koulua on 14:sta asti tai vähän vaille ja se on ainoa päivä jollon minulla ei ole mitään koulunjälkeisiä kursseja/harrastusta. En ole kuitenkaan luopunut kilpailusta, sillä lupasin sen teille. Tämän hetkinen tilanne siinä: Olen kuvannut kaikkien kilpailijoiden esittelykuvat, mutta 5 kuvaa on vielä muokkaamatta. Kilpailijoita on 12. Yritän kuitenkin mahdollisimman pian päästä etenemään BNTM:ssä. :)
   Pyrin myös jossain vaiheessa lisäämään tänne uusia juttuja. :)
Btw, oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi, mitä Bratzia muistutatte? Kysymystä voikin ajatella kahdelta kannalta; ulkonäöltä ja luonteelta. Luonteeltani olen Nora. Nora on ujo ja kömpelö. Hän tykkää laulaa. Noralla on myös lemmikkinä koira ja sisarella on hyvin lyhyt pinna. Tämä diagnoosi Norasta on Babyz The Moviesta, mutta sen kannalta muistutan Noraa hyvin paljon. Ainoa ero lienet se, että Noran koira on pentu ( ja tietty se, että se on sininen! ). Ulkonäöltä taas on vaikeampaa sanoa ketä muistuttaa, varsinkin kun värjään välillä hiuksiani usein. Tällä hetkellä ne tosin ovat brunetit. Ulkonäöltäni olen siis varmaankin lähimpänä Danaa. Mitä Bratzia itse muistutatte?
  Päivitystä värittämään vielä talvinen kuva. Kuva on bratzfan626:n BNTM:stä ja nukke on Siernna. Kuva on kilpailun 6:nen teeman "Counting the days til' winter" toinen vaihtoehto.



Hyvää lokakuun loppua ja tulevaa Halloweenia! Nauttikaa lumesta, kun sitä vielä on. Jaksamista myös koulun käyntiin, vajaan parin kuukauden päästä on loma (vihdoin!)! :)