Heissan!

Tunsin, että minun pitäisi päivittää tänne hieman.. Asia on niin, että Bratzit eivät ole viime aikoina juuri kiinnostaneet minua. Suoraan sanoen, minusta tuntuu, että Pullipeista on tullut uusi suosikkini. Tuntuu kyllä pahalta sanoa näin, sillä olenhan ollut jo 10 vuotta Bratz-fani. Mutta ei... kun katsonkin Facebookin Bratz-sivun "todellinen Bratz-fani" kuvia- ei ole kyllä halua laittaa kuvaa proliilikuvaksi. Intoilen nykyään koko ajan Pullipeista ja Bratzit - no onhan ne edelleen rakkaita keräilykohteita.  Tämä voi olla ja on todennäköisemmin taas näitä väliaikasia tiloja, jolloin minua ei kiinnostaisi juuri Bratzit. Eilen aloin myös miettimään, miksi kirjoitan Nora Bratzia. Lukijatkin tuntuvat lähes häipyneen...Pikkuisen käy mielessä, pitäiskö Bratz-blogi kokonaan lopettaa? Bratzeista tulee kyllä luonnollisesti päivitystä uuten blogiini, ~Dolls Are My Love~ :een..

Ps. Otsikko on Daughtryn Maybe We're Already Gone- kappaleen sanoja..Tässä vielä linkki kappaleeseen jos haluatte sen kuunnella:

http://www.youtube.com/watch?v=jtFr48e-Ajw

...Can't hear you callin'
So maybe we're already gone...

 

P.p.s Kiitos kun olette jaksanut seurailla täällä!! <3 ja toivottavasti ette pahastu mielipiteeni muuttumisesta blogistani..